13 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Πάριος & Φωτεινή Δάρρα στη Θεσσαλονίκη !

Από Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στη Θεσσαλονίκη και μας καλεί σε βραδιές ονείρου στο “STAGE LIVE”. Ο κορυφαίος ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που τα έχει «ΟΛΑ»!!!

Ο Γιάννης Πάριος σε τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Σε ένα πρόγραμμα από καρδιάς. Με τη ζεστασιά της φωνής του απογειώνει –μαζί με τον κόσμο- μια μουσική παράσταση που τα έχει «ΟΛΑ».

Κοντά του η Φωτεινή Δάρρα, η νέα ερμηνεύτρια των μεγάλων συνθετών,

( Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Μαμαγκάκης), θα ερμηνεύσει τραγούδια από την έντεχνη ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή , από την προσωπική της πορεία , φωτίζοντας με την ιδιαίτερη φωνή της και αυθεντικούς λαϊκούς δρόμους .

Σας περιμένουμε σε μια παράσταση σταθμό, που θα γεμίσει τις νύχτες της Θεσσαλονίκης με μαγικές στιγμές. «ΟΛΑ»… στο STAGE .

Μουσικοί

1. Γεωργούτζος Κωνσταντίνος , μαέστρος πιάνο 2. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , πιάνο 3. Γκιουλετζής Αθανάσιος , βιολί 4. Χατζόπουλος Γεώργιος , κιθάρα 5. Γλένης Σπυρίδων, κρουστά 6. Βασιλείου Χρηστάκης, κρουστά 7. Τσολάκης Κυριάκος, ακορντεόν 8. Παπαδόπουλος Δημήτριος, μπουζούκι 9. Αναστασίου Σωτηρία, τσέλο 10. Πολίτης Νικόλαος, μπάσο

Πληροφορίες – Κρατήσεις: STAGE LIVE 26ης Οκτωβρίου 27 – τηλέφωνο 2310 566768

Τιμή ποτού: 15¤

Τιμή Φιάλης: 160¤

Τιμή κρασιού: 80¤

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Σαπφώ Ματσιώρη 6934 835375 & sapfom@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !