6 Δεκεμβρίου 2014

Γύριζαν πορνό βίντεο με ανήλικες.....σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, πρωινές ώρες της 04-12-2014, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του 7ου Ανακριτικού
Τμήματος Θεσσαλονίκης, για «Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια».
Προηγήθηκε ταυτοποίηση του δράστη και σχηματισμός δικογραφίας από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, (σχετ. το από 12-10-2013 Δελτίο Τύπου) σύμφωνα με την οποία από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου του 2013, ο τότε 50χρονος άνδρας με απατηλά μέσα και ψευδή στοιχεία, πραγματοποιούσε λήψη βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο διαμέρισμά του, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ειδικότερα, ο δράστης προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων, υποσχόταν σε ανήλικα κορίτσια την επαγγελματική ανέλιξή τους στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ προβάλλοντας ψευδώς ισχυρά οικονομικά κίνητρα, τα έπειθε να φωτογραφίζονται και να συμμετέχουν σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. Το συγκεκριμένο υλικό το διέθετε ακολούθως σε ηλεκτρονικό πορνογραφικό περιοδικό (ιστοσελίδα), έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Από τη διενεργούμενη αστυνομική έρευνα μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, κατά το πρώτο 10μηνο του 2013, απέκτησε από την παραγωγή-δημοσίευση πορνογραφικού υλικού και διαχειρίστηκε χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους (2.700.000).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !