8 Δεκεμβρίου 2014

Ολοφώτιστος ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη_Ανάψαμε τα Χριστουγεννιάτικα Δένδρα μας!




Ολοφώτιστος από χτες ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη που υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα με το άναμμα των δένδρων και στις έξι δημοτικές μας ενότητες.
Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο στην Πυλαία και το Χορτιάτη, όπου φωτίστηκαν τα 



Χριστουγεννιάτικα δένδρα στο πρώην Δημαρχείο Πυλαίας και στον χώρο έναντι της αίθουσας Ιωάννης Μανωλεδάκης, στη συνέχεια γιορτάσαμε στο Πανόραμα, όπου η τελετή έγινε στο δημαρχείο Πανοράματος και στην Εξοχή (στην παιδική χαρά της Εξοχής), ενώ τα ανάματα ολοκληρώθηκαν χτες με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις στο Ασβεστοχώρι και το Φίλυρο.
Δήμος, δημότες και μικρά παιδιά γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων, μαζί με τις δημοτικές μπάντες και τις δημοτικές χορωδίες, που με το κέφι και τις χριστουγεννιάτικες μουσικές τους δημιούργησαν παντού μια πανέμορφη ατμόσφαιρα, προσφέροντας χαμόγελα στους νεαρούς δημότες μας που ήταν και οι πρωταγωνιστές των Άγιων Ημερών.
Μάλιστα στο Πανόραμα στην τελετή που ακολούθησε, ο ζωγράφος Αστέρης Γκέκας χάρισε στο δήμο μας και στον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη ένα εικαστικό δώρο που δημιούργησε ο ίδιος. Ζωγραφίζοντας έξη χαρταετούς που συμβολίζουν τις έξη όμορφες δημοτικές μας ενότητες.
«Σε λίγες ημέρες τελειώνει ένας ακόμη χρόνος. Δύσκολος όπως και οι προηγούμενοι. Βρίσκει την κοινωνία κουρασμένη από τον αδιάκοπο αγώνα να σταθεί στα πόδια της. Από την προσπάθειά της να πιστέψει πως οι καινούργιες ευχές για το 2015 δε θα είναι απλά ευχές, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ευχές που θα γίνουν πράξη. Ταυτόχρονα γιορτάζουμε με λάμψη, αλλά και σε απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που περνά σήμερα η ελληνική κοινωνία. Και κυρίως μαζί με τους δημότες μας για να νοιώσουμε την ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής που δε θέλουμε να χαθεί. Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενες γιορτές», ήταν το μήνυμα του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !