8 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ

Έναν αναπάντεχο “επισκέπτη” θα φιλοξενήσει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου, καλώντας τους μικρούς δημότες να επισκεφτούν το  Δημαρχιακό Μέγαρο (οδός Παύλου Μελά  24, Εύοσμος) προκειμένου να συναντήσουν από κοντά τον αγαπημένο Άη Βασίλη και να συμμετέχουν στις πλούσιες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στους δύο ορόφους του Δημαρχείου.

            Τη χριστουγεννιάτικη διαδραστική εκδήλωση που φέρει τον τίτλο “Το Χωριό του Άι  Βασίλη” διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και κατά τη διάρκεια της παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες και κατασκευές,  να γράψουν γράμματα στον Αη Βασίλη και  να του τα παραδώσουν προσωπικά.
            Συγκεκριμένα, στο φουαγιέ του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί Θεατρικό Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικο Θέμα. Στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.
Στον δεύτερο όροφο  θα διαμορφωθεί ταχυδρομείο και «σπιτάκι του Άι Βασίλη», όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμματα στον Άι Βασίλη, να του τα παραδώσουν καθώς και να βγουν φωτογραφίες μαζί του.
            Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά  οι γονείς μπορούν προαιρετικά να προσφέρουν κάποιο τρόφιμο μακριάς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά κ.ά.). Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες.
            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703702, στο infocenter@kordelio-evosmos.gr, και στο Facebook, http://www.facebook.com/kpn.evosmos.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !