7 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

O Δήμος Θεσσαλονίκης και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) PRAKSIS στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» οργανώνουν δράση συλλογής φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

              Οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται, ακόμα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί η ημερομηνία λήξης τους να έχει χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους, στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 (3ος όροφος, τηλ. 2310 509029 και 2310 509053)  από τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι στηριχθούν κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι ελλείψει ασφαλιστικής κάλυψης δεν έχουν πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη.
 Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θεσσαλονίκης στεγάζεται επί της οδού Αρκαδιουπόλεως 1 και Αγίου Δημητρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !