7 Νοεμβρίου 2014

Τον συνέλαβαν τη στιγμή που έτρωγε το πρόσωπο 22χρονης !

Σκηνές βγαλμένες από την δημοφιλή ταινία «Η σιωπή των αμνών» αντίκρισαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελίες των ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην Αγγλία. Ο 34χρονος Μάθιου Γουίλιαμς ως ένας άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας.

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο ξενοδοχείο «Sirhowy Arms» όταν έφτασαν μετά από τηλεφωνήματα άλλων ενοίκων για περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο. Ένας άντρας, ο οποίος όπως αποδείχθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαϊνης, είχε τραυματίσει μια 22χρονη κοπέλα και την στιγμή της εισόδους τους στο δωμάτιο, έτρωγε το πρόσωπό της έχοντας στα χέρια του το ένας της μάτι.
Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το Taser, με τον Γουίλιαμς να πεθαίνει από την επίθεση ενώ η κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν δύο εβδομάδας αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Όπως τόνισαν οι διοικούντες το Hostel στο οποίο διέμενε, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες αλλά αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία έπειτα από τις φωνές της κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !