7 Νοεμβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Στρατώνι Την Κυριακή στην Κατερίνη

Ένα ακόμη παιχνίδι μεγίστης σημασίας δίνει την Κυριακή στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος. Αντιμετωπίζει την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής, που και αυτή έχει την ίδια βαθμολογική ανάγκη.

Η καλή ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Πιερικού Αρχελάου μετά τη μεγάλη νίκη στο Ανατόλια, η
μεγάλη θέληση για μια ακόμη νίκη και η δυναμική έδρα της Κατερίνης με τους υπέροχους και δυναμικούς φιλάθλους της, θα είναι τα «όπλα» με τα οποία η νεανική ομάδα θα δώσει  ακόμη μία ενδιαφέρουσα μάχη.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας, ενώ κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος και Κώστας Σπυρόπουλος, δήλωσαν:

Αντώνης Γκοντόπουλος: «Ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα με το Ανατόλια καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η νίκη αυτή ήταν κυρίως τόνωση της ψυχολογίας μας. Για να έχει και βαθμολογική αξία θα πρέπει να κερδίσουμε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Στρατώνι. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα που με παίκτες και προπονητή που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Το Στρατώνι, όπως και εμείς, δεν έχει καλό ξεκίνημα και πιστεύω πως οδηγός για τη νίκη είναι η θέληση και το πάθος που πρέπει να δείξουμε. Σ΄ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κατερίνης».

Κώστας Σπυρόπουλος: «Το παιχνίδι με το Στρατώνι είναι αρκετά δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανατρέψουμε τη βαθμολογική μας κατάσταση. Η ομάδα μας έχει αναπτερωμένο ηθικό λόγω της μεγάλης νίκης την προηγούμενη Κυριακή και με την κατάλληλη προετοιμασία μέσα στη βδομάδα, θεωρώ ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !