7 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Κατερίνης

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Κατερίνης συμπαραστέκεται την Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και καταδικάζει την απρεπή και προκλητική συμπεριφορά του ενήλικα μαθητή και προέδρου του 15/μελους του σχολείου, για την προσπάθεια τρομοκράτησης των συμμαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.

Αποκλίσεις των...
μαθητών από τη δημοκρατική συμπεριφορά, τους κανόνες του σχολείου, τους όρους της ισότιμης συμμετοχής στη ζωή του σχολείου, από τον οφειλόμενο σεβασμό στον εκπαιδευτικό, στην σχολική περιουσία, στο συμμαθητή, από όλα αυτά που το σχολείο θέτει ως κανόνες της λειτουργίας του πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Τα παραπτώματα αντιμετωπίζονται με την ισχύουσα νομοθεσία και η κατασταλτική αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, δεν αποκλείεται ως παιδαγωγικό μέτρο. Η επιείκεια χωρίς όρια νομιμοποιεί τις αποκλίσεις και καλλιεργεί την αντίληψη της ατιμωρησίας.
Η Ένωση καταδικάζει συμπεριφορές και ενέργειες που χρησιμοποιώντας τα εθνικά μας σύμβολα προσπαθούν να οδηγήσουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !