7 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΜετά τις συχνές και επί μήνες διαμαρτυρίες και παράπονα πολιτών για την κακή κατάσταση του αύλειου χώρου του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου στα μέση Οκτώβρη εργασίες καθαρισμού μετά από σχετικό αίτημα που απηύθυνε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης (λόγω αδυναμίας της δικής της Τεχνικής Υπηρεσίας) προς την Αντιδημαρχία  Δ.Ε. Λιτοχώρου.

Μετά το πέρας των εργασιών η όψη του αύλειου χώρου βελτιώθηκε αισθητά και τα προβλήματα που παρουσιάζονταν αντιμετωπίστηκαν.
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης κ. Αστέριος Φαρμάκης απέστειλε ευχαριστήρια  επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Λάππα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα σχετικά με τον ευπρεπισμό του αύλειου χώρου του  Κ.Υ. Λιτοχώρου, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα για μελλοντική συνδρομή του Δήμου σε περίπτωση παρόμοιου αιτήματος.
Ο κ. Λάππας, από πλευράς του Δήμου, ζήτησε από τη Διοίκηση του ΓΝ Κατερίνης την έγκαιρη ενημέρωση και συνεργασία ούτως ώστε να τηρούνται ακριβώς  οι υγειονομικοί όροι κατά την διάρκεια  ανάλογων εργασιών και  διαβεβαίωσε για την μελλοντική ανταπόκριση των Δημοτικών Υπηρεσιών σε ανάλογα ζητήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !