15 Δεκεμβρίου 2014

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της 4ης Παραμυθούπολης στα Γιαννιτσά
Πλημμύρισε κόσμο και παιδικές φωνές χθες το απόγευμα η πλατεία Επόν στα Γιαννιτσά κατά την επίσημη  έναρξη της 4ης Παραμυθούπολης. 


Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον
κόσμο που παρά το τσουχτερό κρύο παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ’’Ο Δήμος Πέλλας στην προσπάθεια του να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα και να προσφέρει μια γιορτινή νότα χαράς και αισιοδοξίας σε κατοίκους και επισκέπτες, προγραμμάτισε μια σειρά καλαίσθητων και πρωτότυπων εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά και τη δημιουργικότητα τους.

 Έχουμε ετοιμάσει για τέταρτη συνεχή χρονιά ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού, στους εθελοντές ,στους πολιτιστικούς συλλόγους και στα σχολεία του Δήμου Πέλλας στήσαμε με το μικρότερο δυνατό κόστος αυτό το  ονειρεμένο σκηνικό που θα στολίζει τον Πεζόδρομο για τις επόμενες 22 ημέρες. 

Για ακόμη μια φορά κερδίζουμε το στοίχημα και αποδεικνύουμε ότι με  μεράκι και  διάθεση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά’’. Ενώ δεν παρέλειψε να προτρέψει τον κόσμο να στηρίξει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και προσφοράς που λαμβάνουν χώρα στα περίπτερα της Παραμυθούπολης.


Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν  το άρμα του Αϊ Βασίλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών  ΄΄Γκόνος Γιώτας΄΄, το studio γυμναστικής Βαρσαμάς, η φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας, και το νεανικό συγκρότημα C-Real.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !