5 Νοεμβρίου 2014

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε καθηγητές του Εθνικιστικού Μετώπου στον Εύοσμο

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σε προαύλιου χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου στον Εύοσμο, όταν εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε εκπαιδευτικούς του Εθνικιστικού Μετώπου που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στον αύλειο χώρο και επιτέθηκαν σε μέλη του Εθνικιστικού Μετώπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες από το πρωί υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ του εκπαιδευτικών που πρόσκεινται στην Εθνικιστικό Μέτωπο και εκπαιδευτικών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν δεν υπήρχε κάποιο επεισόδιο με χειροδικία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν κάποια στιγμή εξωσχολικά άτομα που λειτουργούσαν ως φρουρά των μέλών του Εθνικιστικού Μετώπου αποχώρησαν από το σημείο τότε άγνωστοι φορώντας κράνη μπήκαν στο χώρο και επιτέθηκαν στους εκπαιδευτικούς του Εθνικιστικού Μετώπου.
Άμεσα υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που προχώρησε σε 6 προσαγωγές.

thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !