6 Νοεμβρίου 2014

Εγγόνια δολοφόνησαν τη γιαγιά τους στη Ρόδο

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κρατούνται μία 29χρονη και ο 26χρονος αδελφός της που θεωρούνται ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της γιαγιάς τους.
Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου, όπου οι δράστες την χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, ύποπτοι για την δολοφονία είναι η εγγονή και ο εγγονός της 69χρονης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εγγονή ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία το πρωί της Τρίτης όταν βρήκε νεκρή τη γιαγιά της. Επί του θέματος αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Τα ξημερώματα η εγγονή της, αφού προηγουμένως είχε πέσει σε σειρά αντιφάσεων κατά την εξέτασή της, ομολόγησε ότι αυτή ήταν που χτύπησε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρει η τοπική Ροδιακή στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Κίνητρο της δολοφονίας φέρονται να είναι οικονομικές διαφορές των δύο γυναικών, που είχαν προκαλέσει στο παρελθόν έντονες αντιπαραθέσεις.
Η Ασφάλεια Ρόδου είχε εστιάσει, κατά την ίδια πηγή, από την αρχή στην εγγονή του θύματος, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα. Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό μέσα στο σπίτι του με τραύματα στο κεφάλι από χτυπήματα, από συγγενικό πρόσωπο. Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προκύπτει ότι το παραθυράκι της τουαλέτας είχε παραβιαστεί, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πολύ πιθανό να μπήκαν από εκεί τα εγγόνια και να αιφνιδίασαν τη γιαγιά τους.

Μπήκαν στο σπίτι και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο της 69χρονης. Εκεί κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, την χτύπησαν στο πρόσωπο με θλόν όργανο. Το άψυχο σώμα της 69χρονης βρέθηκε σε ύπτια θέση κοντά στο κρεβάτι της. Το κεφάλι της ήταν σκεπασμένο με ένα σεντόνι και πάνω από αυτό ήταν ένα μαξιλάρι.
Εικάζεται ότι μετά από χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, η 69χρονη σφάδαζε από τους πόνους και η εγγονή ή ο εγγονός. χρησιμοποίησαν το μαξιλάρι για να την αποτελειώσουν, κόβοντάς της την αναπνοή! Σε κάθε περίπτωση εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή από την οποία θα προκύψουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !