5 Νοεμβρίου 2014

Ερώτηση Κουκοδήμου για τη μεταφορά μαθητών με ταξί

Ερώτηση του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδημου προς τους Υπουργούς: 1.Οικονομικων και 2. Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ  ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2013-2014

Κύριοι Υπουργοί,


Η μεταφορά μαθητών με ταξί (κυρίως μαθητές με ειδικές ανάγκες) για την περίοδο 2013-2014 παραμένει απλήρωτη στους δικαιούχους –μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης.
Όπως αναφέρει σε επιστολή του ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης η οικονομική αυτή εκκρεμότητα του κράτους έχει φέρει τον καθένα ιδιοκτήτη ταξί σε δεινή οικονομική κατάσταση καθιστώντας τον ουσιαστικά υπεύθυνο για τη χρηματοδότηση από τα ανύπαρκτα εισοδήματα του για το κοινωνικό έργο της μεταφοράς των μαθητών.
Αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία της οικονομικής κατάστασης έχουν υπομείνει την καθυστέρηση αυτή των οφειλομένων πλην όμως εκφράζουν πλέον την αγωνία και την αγανάκτηση τους.
Είναι κατανοητά, ότι η οικονομική αυτή εκκρεμότητα του κράτους προς τους δικαιούχους έχει δημιουργήσει  πρόσθετο βάρος σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη οικονομική περίοδο.           

Μετά από τα παραπάνω ερωτώντα οι αρμόδιοι υπουργοί:
1.Ποτε θα εξοφληθούν οι οφειλές του κράτους προς τα μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης για την περίοδο 2013-2014
2. Δεν μπορεί να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός ώστε απρόσκοπτα να είναι διασφαλισμένη η ασφαλής και δωρεάν μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία τους;

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !