5 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων συλλόγων παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών του Ν. Πιερίας και του δημάρχου Δίου – Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλου, πραγματοποιήθηκε  το πρωί με αφορμή ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των εμπόρων λαϊκών αγορών.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος των  επαγγελματιών προϊόντων γης και θαλάσσης Ν. Πιερίας, Λεωνίδας Βουλγάρογλου,  ο πρόεδρος των επαγγελματιών προϊόντων βιοτικής ανάγκης Ν. Πιερίας,  Αθανάσιος Γελαδάρης , ο πρόεδρος των παραγωγών Ν. Πιερίας Κώστας Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος των παραγωγών, Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.  
Στη συνάντηση οι πρόεδροι εξέφρασαν την ανησυχία τους, το νέο νομοθετικό πλαίσιο των λαϊκών αγορών και το φόβο ότι καταβάλλεται προσπάθεια από το σύστημα να εξαφανιστεί και ο τελευταίος πόλος αντίστασης απέναντι στις πολυεθνικές και τα σούπερ μάρκετ.

Ο δήμαρχος, Κώστας Δημόπουλος, ζήτησε ολοκληρωμένες προτάσεις για τη βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση οργάνωσης των λαϊκών αγορών και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης οποιασδήποτε προσπάθειας προς όφελος των παραγωγών, των μικροεμπόρων και των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !