29 Νοεμβρίου 2014

Άθλιες εικόνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορινού


Μετά την επίσκεψη του συνδυασμού μας στο κλειστό γυμναστήριο του Κορινού, διαπιστώσαμε πως οι εγκαταστάσεις (αγωνιστικού και προπονητικού χαρακτήρα) βρίσκονται σε "ακατάλληλη" και επικίνδυνη κατάσταση.






Εκτός του ότι παρουσιάζουν αποτρεπτική εικόνα, κάθε άλλο παρά παρακινούν το σύνολο του πληθυσμού σε άσκηση, κρύβουν τεράστιες παγίδες για τους αθλούμενους και ειδικά για τα μικρά παιδιά, ενώ πολλές από αυτές αποτελούν εστίες μόλυνσης που προσβάλουν τη δημόσια υγεία.
Η έλλειψη συντήρησης δημιουργεί επιπλέον φθορές και μεγιστοποιεί το κόστος αναλόγως του χρόνου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν: η φθορά του ταρτάν, τα σπασμένα ταμπλό, τα σκισμένα στεφάνια σε μπασκέτες, τα σπασμένα τζάμια, η κακή κατάσταση των αποδυτηρίων όπως και στις τουαλέτες , οι φθορές σε τοίχους, η θέρμανση που δεν υπάρχει και ο ελλιπής φωτισμός.



Πιστεύουμε ότι απλές λύσεις όπως συντήρηση, βάψιμο, αντικατάσταση τζαμιών με plexy glass, συντήρηση των αποδυτηρίων και αντικατάσταση μπασκέτας, συμπεριλαμβάνονται σε ένα χαμηλό και εφικτό κόστος.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/11/2014, ο δήμαρχος δήλωσε άγνοια και προς αποφυγή της απάντησης είπε πως η ομάδα παίζει κανονικά! Άγνοια ή αδιαφορία….και τα δυο εγκληματικά για τα παιδιά.

Ναβροζίδου Νόπη 
Δημοτική Σύμβουλος 
για το συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !