6 Οκτωβρίου 2014

Συνεργασία Δήμου Έδεσσας με την Ελληνική ΑστυνομίαΤην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με την ευκαιρία των εκδηλώσεων ενημέρωσης για παιδιά Δημοτικών σχολείων, που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις εκδηλώσεις ενημέρωσης των παιδιών από την Τροχαία, καθώς οι αυριανοί πολίτες μαθαίνουν από την πλέον έγκυρη πηγή τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Μάλιστα δοκίμασε τον προσομοιωτή πρόσκρουσης, τη χρήση του οποίου εξασφάλισε το Τμήμα Τροχαίας για λίγες ημέρες προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να καταλάβουν στην πράξη τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ακόμη και με μικρές ταχύτητες.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συνάντησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Παντελή Κολόμβο και είχε σύσκεψη με τον Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας κ. Βασίλη Πλούγαρλη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Τροχαία σχετικά με την επαναλειτουργία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !