6 Οκτωβρίου 2014

Εξιχνιάσθηκαν πολυάριθμες διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη

Τέλος στη δράση 30χρονου αλλοδαπού υπηκόου Μαρόκου, η οποία περιλάμβανε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών, έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, με την επ΄αυτοφώρω σύλληψή του, ξημερώματα της 05-10-2014.


Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και αντίσταση.

Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ξημερώματα της 05-10-2014, καθώς λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει με τη μέθοδο της αναρρίχησης, σε τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·      Το χρηματικό ποσό των (595) ευρώ,
·      Δύο (2) κινητά τηλέφωνα και παρελκόμενα αυτών και
·      Τιμαλφή-χρυσαφικά,
την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς τουλάχιστον κατά το τελευταίο έτος, προέβη στις ακόλουθες έκνομες ενέργειες:
Ø        Τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, διέρρηξε τέσσερα (4) διαμερίσματα (ένα εκ των οποίων από κοινού με συνεργό του) και ένα (1) ζαχαροπλαστείο, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Ø        Βραδινές ώρες της 03-10-2014, εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε μπαρ στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ø        Την 03/04-10-2014 εισήλθε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα
Ø        Κατά το τελευταίο έτος, διέρρηξε επιπλέον ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη και ένα κομμωτήριο σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !