6 Οκτωβρίου 2014

Τελετή καθέλκυσης Υποβρυχίου «ΠΙΠΙΝΟΣ»



Παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έγινε ανάδοχος του νέου Υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού με την ονομασία «ΠΙΠΙΝΟΣ». Η τελετή καθέλκυσης και ονοματοδοσίας υποβρυχίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των ΕΝΑΕ στον Σκαραμαγκά, πρωτοστατούντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.


Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεïμαράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΚυβέρνησηςΕυάγγελος Βενιζέλος, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων,  εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παράγοντες της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, Ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών και οι εργαζόμενοι στα ΕΝΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !