16 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκαν πυρομαχικά του Β Παγκοσμίου Πολέμου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 17-10-2014 και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 03:00 έως 05:00, κατά την εξουδετέρωση πυρομαχικών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσ/νίκης και για ιδιαίτερους
λόγους ασφαλείας, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση Αεροδρομίου (Χ.Θ.13+500) έως τη διασταύρωση Καρδίας (Χ.Θ. 17+300).
(2)  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Επαρχιακή οδός Θεσ/νίκης-Μηχανιώνας – (διασταύρωση Αεροδρομίου) οδός Προφήτη Ηλία – Εθνική οδό Θεσ/νίκης-Μουδανιών – (διασταύρωση Ρυσίου) κίνηση προς Ρύσιο – κίνηση μέσω Ρυσίου προς Καρδία – είσοδος ξανά στην Επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης-Μηχανιώνας.

- Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.    

- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η προαναφερόμενη Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και στα σημεία των εκτροπών θα υπάρχουν τροχονόμοι, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση των οδηγών και τη πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
- Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους στα σημεία των εκτροπών και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

- Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !