16 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στη Θεσσαλονίκη στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον Λευκό Πύργο από την Πέμπτη ως και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας 370 αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν 140 πληρώματα από 22 χώρες από όλο τον κόσμο, καθώς και μεγάλο αριθμό εθελοντών.

Σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση η κωπηλασία της  Κατερίνης εκπροσωπείται από τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Άγγελο Αμανατίδη, που συμμετέχει στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ με πηδαλιούχο στην κατηγορία masters. Ο Άγγελος Αμανατίδης που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, με πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες στην αθλητική του καριέρα θα ξεκινήσει τη προσπάθειά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του, την Παρασκευή το πρωί, με βασικό τους στόχο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός τους.
 Τη προσπάθεια του Κατερινιώτη πρωταθλητή θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα μεταβούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τους μικρούς και μεγάλους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Τους αγώνες που θα διεξαχθούν κατά μήκος της προκυμαίας αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές, καθώς και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ.Rolland που φτάνει την Παρασκευή για να παραστεί σε αυτή τη σημαντική Παγκόσμια διοργάνωση, που ανέλαβε η χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !