16 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: «Γιατί αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το παγοδρόμιο»



Με επιστολή του στον Α.Σ. Αρης ο Νίκος Αγραφιώτης από τις 3 Οκτωβρίου εξηγούσε τους λόγους που κλείνει το Παγοδρόμιο, πίσω απο το Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά:

«Προς τον Πρόεδρο και το Δ. Σ. ΑΣ ΆΡΗΣ Θεσσαλονίκης,

Θεσσαλονίκη, 3 Οκτωβρίου 2014

Αξιότιμοι κύριοι,

Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια της δημιουργίας του παγοδρομίου ΑΣ ΑΡΗΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ με σκοπό την εξέλιξη των αθλημάτων του πάγου στην πόλη μας. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού παρέστει προσωπικά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ως κατηγορούμενος με τις κατηγορίες της διατάραξης της κοινής ησυχίας και της απουσίας αδείας λειτουργίας ως επιχείρηση.

Αυτό δημιούργησε κακό προηγούμενο με την Δημοτική Αρχή, η οποία σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα για την έκδοση αδείας λειτουργίας αθλητικών χώρων κατέστησε ανέφικτη την προέγκριση αδείας για την επανεγκατάσταση του παγοδρομίου στο ίδιο σημείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μη δυνατότητα χρήσης από μέρους μου της εγκατάστασης και του χώρου του οποίου εκμισθώνω και με λύπη μου με οδηγεί στην μονομερή διακοπή της μίσθωσης όπως ορίζεται στο μισθωτήριο το οποίο έχουμε υπογράψει.

Θα ήθελα από την πλευρά σας να ορίσετε μια συνάντηση με τον πρόεδρο και εμένα ώστε να τακτοποιήσουμε τις τυχόν οικονομικές διαφορές που προκύπτουν από την παρούσα σύμβαση και να μπορέσω να μεταφέρω τον εξοπλισμό στο χώρο της νέας εγκατάστασης του παγοδρομίου.

Με εκτίμηση,

Για το Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης

Αγραφιώτης Νίκος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !