8 Οκτωβρίου 2014

Δράσεις του ΓΕΛ Κονταριώτισσας στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού




Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο ΓΕΛ Κονταριώτισσας διεξήχθησαν ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδειάς, όπου συμμετείχε το σύνολο σχεδόν των μαθητών του σχολείου. Οι μαθητές έπαιξαν πινγκ-πονγκ, μπάντμιντον, ποδόσφαιρο,
συμμετείχαν σε άλμα εις μήκος χωρίς φόρα, ενώ οι αθλητικές δραστηριότητες έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς.
Καθώς φέτος η θεματική της ημέρας ήταν «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, Όλοι διαφορετικοί , όλοι ίσοι», τις αθλητικές δραστηριότητες πλαισίωσαν και δράσεις κατά του Ρατσισμού αλλά και υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, όπως προβολή βίντεο και ταινίας με θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας. Επίσης οι μαθητές φιλοτέχνησαν κολάζ σε μαγνητικούς πίνακες που βρίσκονται αναρτημένοι στο χώρο του σχολείου και παράλληλα αποτύπωσαν τις απόψεις τους για το «ευ αγωνίζεσθαι», το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα.

  Τη διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Τούλης και η κ. Τσιμήτρη Μαρία , εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας,  τις δραστηριότητες αναφορικά με το Ρατσισμό και τη Διαφορετικότητα ανέλαβε η κ. Τόλη Δήμητρα. Σε όλες τις δράσεις  συμμετείχε το σύνολο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Καλαïτζής Αθανάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !