8 Οκτωβρίου 2014

"Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου ότι θα πληρώσουν οι δολοφόνοι"



Ο πόνος αβάσταχτος, η οργή περισσεύει, λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν, τα δάκρυα μόνο που κυλάνε στο αυλακωμένο από τον πόνο πρόσωπο του πατέρα του Λοχία Αναστάσιου Μεζάλα ισως

μαρτυρούν τα συναισθήματα ίσως γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρφί στην καρδιά για έναν γονιό από το να θάβει το παιδί του.




"Αθάνατος θα μείνεις αίμα από το αίμα μου" γράφει στην φωτογραφία που επέλεξε να βάλει στον τοίχο του στο facebook το στέλεχος των ΑΝΕΛ στην Κέρκυρα, ο Δημήτρης Μεζάλας, ο χαροκαμένος πατέρας που σήμερα θρηνεί τον γιο του, το μοναχοπαίδι του... Τραγική ειρωνεία; Πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μεγάλωσε σαν μάνα τον Αναστάση. Η δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Μεζάλα, την οποία ο Τάσος φώναζε μάνα.

Το προφίλ του στο faceboοk έχει γεμίσει από μηνύματα στήριξης κουράγιου και θλίψης.

Ο ίδιος δίνει τα δικά του μηνύματα και μένει όσο μπορεί δυνατός.

Αναλυτικά τι έγραψε ο πονεμένος πατέρας στο facebook:

"Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι.θα πληρώσουν για τις περικοπές στην υγεία που στέρησαν την ζωή στην Αύρα μας, και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την γυναίκα σου που λάτρευες. Ήθελες να είμαι περήφανος για σένα και είμαι παληκάρι μου… Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα χουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας. ΣΤ' ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !