30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά το πρόγραμμα ενίσχυσης του δεκατιανού, μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, στη διάρκεια της 14ης τακτικής συνεδρίασής του.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών, συνεχίζει και φέτος να στηρίζει τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Για το σχολικό έτος 2014-15 θα καλύψει τις ανάγκες 1.153 μαθητών, και στο πλαίσιο αυτό θα διενεργηθεί δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Εκείνο που προέχει είναι η διακριτικότητα και ο σεβασμός προς τα παιδιά» ανέφερε στην εισήγησή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και  Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα.
Η συνολική δαπάνη του προγράμματος ανέρχεται σε 136.021,71€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) εκ των οποίων το ποσό των 57.431,39 € εντάσσεται στον προϋπολογισμό του Δήμου για το τρέχον οικονομικό έτος, ενώ τα 78.590,32 € θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό του 2015. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !