30 Σεπτεμβρίου 2014

“ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος “Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας” για τρίτη συνεχή χρονιά από το Δήμο Θεσσαλονίκης ενέκρινε χθες, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, το Δημοτικό Συμβούλιο, στη 14η τακτική του συνεδρίαση.

            Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα ιστορίας και πολιτιστικών θεμάτων, τα οποία παραδίδονται από ειδικούς επιστήμονες και απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπεριστατωμένες γνώσεις γύρω από την ιστορία και τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης καθώς και σε εκπαιδευτικούς.
            Για το εκπαιδευτικό έτος 2014-15 προβλέπεται να λειτουργήσουν δύο κύκλοι μαθημάτων, διάρκειας δέκα εβδομάδων ο καθένας. Τα μαθήματα θα παραδίδονται  κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 8 Οκτωβρίου 2014, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30 σε αίθουσα διδασκαλίας του 41ου Δημοτικού Σχολείου (Ικτίνου 5).
            Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους εκπαιδευόμενους βεβαίωση παρακολούθησης. Κάθε κύκλος θα διαθέτει συνολικά 30 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 15 θα είναι εκπαιδευτικοί και οι υπόλοιποι πολίτες.
            Οι αιτήσεις, αφού συμπληρωθούν, μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: a.moutsiou@thessaloniki.gr ή να κατατεθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού - Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, από σήμερα, Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014.
            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 841109 και 2310 841498 (Μερσίνη Μιχαηλίδου).
            Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν επιβαρύνει οικονομικά τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !