30 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλάπη πίνακας 6 εκατομμυρίων ευρώ στην Λεμεσό !

Πίνακας, αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ, κλάπηκε χθες από οικία 70χρονου στην επαρχία Λεμεσού. Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ένας 70χρονος από την επαρχία Λεμεσού κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 09.50 και 14.30 χθες διαρρήχθηκε η
οικία του και κλάπηκε ένας πίνακας του 1870, αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ, καθώς επίσης ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο που περιείχε επτά χρυσά ρολόγια, τρία ζευγάρια γυαλιά χρυσά όπερας και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 157.000 ευρώ.
Ο πίνακας, διαστάσεων 61Χ47 εκατοστά, δεν ήταν ασφαλισμένος και ήταν του Γάλλου ζωγράφου Εντγκάρ Ντεγκά (Edgar Degas), ενός από τους σημαντικότερους ζωγράφους του 19ου αιώνα.
Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση κλοπής πίνακα, αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ, από οικία 70χρονου στην επαρχία Λεμεσού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 44χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου.
Η κλοπή έγινε μεταξύ των ωρών 9.50π.μ. και 2.30μ.μ. χθες.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !