30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οφείλουμε να λέμε την αλήθεια στον λαό και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να κάνουμε τη χώρα μας αξιοκρατική και αυτοδύναμη, μακριά από εργατοπατέρες και ιερές αγελάδες. Οι άλλοι επιλέγουν την παλιά τακτική της
ακατάσχετης παροχολογίας και του άκρατου λαϊκισμού. Ο κόσμος ας επιλέξει ποια Ελλάδα θέλει».  Με τα λόγια αυτά απάντησε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν σαφή διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στη πρόθεση ψήφου.
Ο κ. Κέλλας κληθείς να απαντήσει για τις συνεχείς του παρεμβάσεις στη βουλή, -(τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών, την στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, καθώς και την στήριξη των ΑμεΑ),  - με τις οποίες διεκδικεί την επίλυση ζωτικών ζητημάτων για κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, επεσήμανε  πως « η στήριξη των ευπαθών ομάδων καθώς και η επίλυση των θεμάτων της πραγματικής οικονομίας αποτελούν υποχρέωση κάθε ευνομούμενου κράτους. Δυστυχώς η χώρα βρέθηκε στη δίνη της οικονομικής κρίσης και πήρε μέτρα έκτακτης δημοσιονομικής προσαρμογής, σε πολλές των περιπτώσεων, άδικα», και συνέχισε λέγοντας πως «τώρα βήμα – βήμα αποκαθιστούμε τις αδικίες, οι οποίες όμως δεν μπορούν να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη», κατέληξεδε  πως « οι ελαφρύνσεις για την κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την οικονομία της χώρας. Όσο η Ελλάδα θα επιτυγχάνει τους στόχους, τόσο περισσότερες θα είναι και οι ελαφρύνσεις».
Ο Λαρισαίος βουλευτής ρωτήθηκε επίσης για την κατάσταση στη γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και για το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου. «Τα προηγούμενα 30 χρόνια μείναμε πολύ πίσω, αφού επαναπαυτήκαμε στις επιδοτήσεις. Τώρα όμως όλο και περισσότεροι νέοι με όρεξη για πραγματική δουλειά και φρέσκες ιδέες, παράγουν ανταγωνιστικά προϊόντα», σημείωσε ο κ. Κέλλας ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μέσα στα επόμενα χρόνια η Ελλάδα δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.

Για το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου, ο κ. Κέλλας τόνισε πως η Θεσσαλία κάθε καλοκαίρι διψά και έχει ανάγκη τα νερά του Αχελώου, επισημαίνοντας τις “τρικλοποδιές” του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε με έμφαση πως «αυτές  οι τρικλοποδιές είναι τρικλοποδιές προς τους αγρότες μας. Αυτά πρέπει να τα ξέρουν οι αγρότες,  για να δουν τι τους περιμένει».
Τέλος ο βουλευτής ερωτηθείς για τις εξελίξεις μέσα στο επόμενο κρίσιμο, πολιτικά, εξάμηνο, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είμαι αισιόδοξος για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού πιστεύω πως θα πρυτανεύσει η λογική για το εθνικό συμφέρον που δεν είναι άλλο από την σταθερότητα. Πριν 2 χρόνια συζητούσαμε για το τι μειώσεις και ποιες περικοπές θα γίνουν και τώρα μιλάμε για φοροελαφρύνσεις και μικρές αυξήσεις. Ασφαλώς και έγιναν λάθη και αδικίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε που ήμασταν και που βρισκόμαστε. Ας αφήσουμε την Κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της και στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε όλοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !