9 Δεκεμβρίου 2013

Μαθήματα στο Λιτόχωρο για άδεια οδήγησης τρακτέρ



Συνεχίζονται με επιτυχία στο Λιτόχωρο, τρεις ημέρες την εβδομάδα, μαθήματα μηχανοδήγησης τα οποία παρακολουθούν αγρότες καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι από την ευρύτερη περιοχή του Δ.Δίου-Ολύμπου. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του δήμου Δίου-Ολύμπου και της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου.
Μετά το πέρας των μαθημάτων αυτών οι αγρότες θα πάρουν άδεια οδήγησης γεωργικού ανελκυστήρα (τρακτέρ).
Για το θέμα αυτό, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Γαρυφαλλιά Ζησκάτα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η συμμετοχή αγροτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πάνω από 55 αγρότες παρακολουθούν τα σεμινάρια τα οποία αφιλοκερδώς προσφέρει ο μηχανολόγος Αθανάσιος Παπαστάμου».
Ο κ. Παπαστάμου, από την πλευρά του, δήλωσε ότι μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων και τις εξετάσεις που θα γίνουν στο Λιτόχωρο προκειμένου να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι την άδεια οδήγησης γεωργικού ανελκυστήρα, έχει έρθει σε επαφή και με το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης στην Κονταριώτισσα.
Η συνεννόηση αφορά στην πραγματοποίηση ανάλογων σεμιναρίων και στην έδρα της δημοτικής ενότητας Δίου, το επόμενο διάστημα. Τα μαθήματα αυτά προσφέρονται να τα παρακολουθήσουν τυχόν ενδιαφερόμενοι όχι μόνο από την εκεί περιοχή αλλά και όσοι άλλοι αγρότες του Δ.Δίου-Ολύμπου επιθυμούν να εξασφαλίσουν άδεια οδήγησης γεωργικού ανελκυστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !