9 Δεκεμβρίου 2013

1,5 τόνος τροφίμων από τον ΠΑΟΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νεάπολης-Συκεών



Μπορεί το αποτέλεσμα του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα (0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης) να μην χαροποίησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεκάδες πολίτες θα τον θυμούνται την ώρα που θα κάθονται στο, έστω και φτωχικό, χριστουγεννιάτικό τους τραπέζι…



Γιατί γι’ άλλη μια φορά φίλαθλοι, παίκτες και παράγοντες μιας ομάδας που ξέρει από ανέχεια και προσφυγιά, έβαλαν το χέρι στην καρδιά, σκόραραν για την αγάπη κι έστειλαν συγκινητικό μήνυμα ανθρωπιάς σε όλη την πόλη.
Μετά το κοινό κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, πάνω από 1,5 τόνος τροφίμων πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας. Από νωρίς το πρωί τουλάχιστον 150 φίλαθλοι κάθε ηλικίας και συμπολίτες μας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, άφησαν τη δική τους προσφορά αλληλεγγύης σε ανήμπορους συνανθρώπους μας.
Στο ειδικό υπαίθριο περίπτερο που είχε στηθεί έξω από τη Θύρα 1 με την οργανωτική  φροντίδα των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, δεκαπέντε συνεργάτες των κοινωνικών δομών, που λειτουργεί ο δήμος με τη συνεργασία του Κέντρου Εργάνη, υποδέχονταν τους πολίτες και παραλάμβαναν τις προσφορές τους από τις 9 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

10 τυχεροί!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως επιβράβευση της συμβολής των φιλάθλων κλήρωσε 10 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός που θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου. Η κλήρωση έγινε στη διάρκεια του διαλείμματος για το ημίχρονο και τα ονόματα των τυχερών ανακοινώθηκαν ήδη από μικροφώνου.
            Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους: Παναγιώτη Καβουρματζίδη (αριθμός λαχνού Η86), Νίκο Γεωργιάδη (Η66), Θεόδωρο Μάμαλη (Η91), Νικόλαο Οργατζίδη (Η80), Τούλα Καστάνη (Η28), Ιωάννη Μαλλιαρό (Η19), Ντίνα Δημητριάδου (Η14), Παναγιώτη Τσούκο (Ε6), Αλέξανδρο Ιωαννίδη (Η76) και Γιώργο Κέφαλο (Η3).

Ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε…
Τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και όλους όσοι στήριξαν την ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια, εκφράζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος φυσικά ήταν παρών στην Τούμπα. «Κανένας αγώνας δεν είναι πιο σημαντικός από τον αγώνα και την πάλη για επιβίωση με αξιοπρέπεια. Ο δήμος μας έχει τεθεί στην υπηρεσία όλων των πολιτών και ειδικά όσων διαβιούν σε συνθήκες φτώχιας, ανεργίας ή εργασιακής ανασφάλειας, όσων απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό, όσων αδυνατούν να παρέχουν τα βασικά στα παιδιά τους», αναφέρει και προσθέτει: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καθοριστική της σύμπραξη, τους φιλάθλους της ομάδας και όλους τους μεμονωμένους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν παρά τις μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζουν και οι δικές τους οικογένειες. Η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους κοινωνικούς εταίρους, αθλητικά σωματεία, συλλόγους και φορείς, για να επιμείνουμε πιο μαζικά στην απόφαση και το καθήκον μας να είμαστε χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας στις δυσκολίες της καθημερινής τους ζωής».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης τονίζει ότι «η συνεργασία που είχαμε με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα απέδωσε θαυμάσιους καρπούς. Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων που πρόσφεραν ό,τι μπόρεσαν από το υστέρημά τους, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας θα ενισχύσει την πάγια βοήθεια σε τρόφιμα που παρέχει σε ανήμπορους συμπολίτες μας, ενόψει και των Χριστουγέννων που πλησιάζουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !