9 Δεκεμβρίου 2013

Εθελοντές Καθάρισαν την Ακτή των Νέων Πόρων





Όχι απίθανο αλλά σίγουρα πρωτότυπο και λίαν αξιοπρόσεκτο: Εθελοντές με την καθοδήγηση προέδρου τοπικής κοινότητας βγήκαν χειμωνιάτικα και πραγματοποίησαν καθαρισμό ακτών εφαρμόζοντας στην πράξη την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!



Με πρωτοβουλία, λοιπόν, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Πόρων δήμου Δίου-Ολύμπου, Νίκου Παπανικολάου, οργανώθηκε εθελοντικός καθαρισμός ακτών στην περιοχή των Νέων Πόρων. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν δάσκαλοι και μαθητές-μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Νέων Πόρων καθώς και κάποιοι πολίτες.
Όλοι μαζί με επικεφαλής τον κ. Παπανικολάου καθάρισαν ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας με αποτέλεσμα όχι μόνο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την καλλιέργεια συνειδήσεων για διαφύλαξη του φυσικού πλούτου καθώς επίσης και της γενικότερης αισθητικής των ακτών.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πόρων ευχαριστεί δημόσια τα παιδιά του σχολείου, τη διευθύντρια και τους δασκάλους του σχολείου, καθώς επίσης και τον πρόεδρο των ενοικιαζομένων δωματίων Βασίλη Αγάκο, τονΔημήτρη Γουζέλη (μέλος του συλλόγου), τις Μαρία και Φιλιώ Στούμπου αλλά και την Αργυρώ Μπουζιώτα.
Ο πρόεδρος της κοινότητας, οι δάσκαλοι, οι μαθητές-μαθήτριες και οι συγκεκριμένοι πολίτες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς και με ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού προχώρησαν σ’ αυτή τη δράση δίνοντας το καλό παράδειγμα στους κατοίκους της περιοχής. Ελπίζουν δε ότι σε επόμενο κάλεσμα του προέδρου για εθελοντική δράση καθαρισμού ακτών των Πόρων, οι εθελοντές θα είναι περισσότεροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !