9 Δεκεμβρίου 2013

Έχασαν Πιερικός, Αιγινιακός και Βατανιακός



Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» επιβλήθηκαν 2-1 του Πιερικού στην έδρα τους και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η πρώτη νίκη ήταν τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και από τότε ακολούθησαν τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ο Πιερικός πάγωσε τη Δράμα στο 33' όταν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 32' με τον Μανίκα. Η Δόξα όμως αντεπιτέθηκε στην επανάληψη και ανέτρεψε τα δεδομένα. Αρχικά στο 53' με κεφαλιά του Κάσσου και στο 85' με γκολ του Ρούτση.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Μιλένκοβιτς (46' Μπέκα), Στεργιανός, Βλασόπουλος, Ρούτσης (89' Κίκοφ), Κάσσος, Στόικος (46' Χιντασέλι), Κυριακίδης, Ετόφ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου (58' Παπατόλιος), Αποστολίδης (87' Παπαδόπουλος), Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ιορδανίδης, Μανίκας, Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ιτσιος (75' Κέρι).

Δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για να χαρίσουν μια σημαντική νίκη στον Ηρακλή απέναντι στον Αιγινιακό. Ο «Γηραιός» επιβλήθηκε 2-1 των νεοφώτιστων και παραμένει σε απόσταση τροχιάς από την είσοδο του στα πλέι όφ ανόδου.
Ο Ηρακλής έκανε τη δουλειά του με τους Κοντέων (11') και Ζάχορα (37') με αποτέλεσμα το ματς να πάρει διαδικαστικό ρόλο στη συνέχεια. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους μιας και ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89', με τον Μιλόσκοβιτς.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Xουάντερσον, Μπάμπα, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Ζάχορα (67' Ματσούκας), Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Παληγεώργος (79' Κραγιόπουλος), Ιντζόγλου, Ονουάτσι (82' Αποστολίδης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Πετκάκης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φερνάντες (46' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γεωργίου (58' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (39' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νέα νίκη που πέτυχε σήμερα1-0 επί του Βατανιακού.
Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπιτέλης στο 3' με σουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο η Αναγέννηση ήταν κοντά στο 2-0 αλλά το πλασέ του Χλωρού, απομάκρυνε ο Γιαπιτζής.
Στο 25΄ ο Μπουντούρης γύρισε παράλληλα τη μπάλα αλλά δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε ο Χλωρός. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο εύθραυστο 1-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Σιαράβας, Κουκούλης, Ρόβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Υφαντής, Γήτας (80' Μίχος), Μπουσινάκης (68' Γεωργακόπουλος), Μπιτέλης, Μπουντούρης (75' Κρανιώτης), Χλωρός.
Βατανιακός: Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Γιαπιτζής, Λαγδάρης, Μπουζούκης (46' Ζαγοριανός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (64' Λύρας), Λαζαρίδης, Φουλίδης, Γιαννούλης (76' Κατσαρός).

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !