4 Οκτωβρίου 2014

Πόλη της Διαστροφής η Πάτρα

Για τουλάχιστον ένα μήνα οι υπεύθυνοι του καταστήματος «διευκόλυναν» ηλικιωμένους να ασελγούν σε ανήλικες Ρομά, με αντίτιμο 10 με 15 ευρώ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 79χρονου, αλλά και της μητέρας της 15χρονης και των δύο μεγαλύτερων αδελφών της 13χρονης, οι οποίες είχαν την επιμέλειά της,δέκα θαμώνες του καταστήματος προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, και από αυτούς συνελήφθη ένας 62χρονος για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης και ένας 62χρονος που το διευθύνει.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
 
«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας  ημεδαπός, ηλικίας 79 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.
 
Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί μια γυναίκα 52 ετών και τρείς αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 33,26 και 22 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
 
Ειδικότερα, χθες, στην Πάτρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σεδύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, Ρομά ηλικίας 13 και 15 ετών.
 
Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος  ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος που το διευθύνει.
 
Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη ένας 62χρονος για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.
 
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.
 
Σημειώνεται, ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά, εντός του καταστήματος, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα.
 
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές τις 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !