11 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησε το 3ο ιστορικό ράλι Ολύμπου

Οι μηχανές «ζεστάθηκαν» και 60 περίπου «κυρίες της ασφάλτου» από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεκίνησαν το πρωί από την κεντρική πλατεία της Λάρισας για το επίπονο και σκληρό 3ο ιστορικό ράλι  Ολύμπου, που ολοκληρώνεται αύριο με τερματισμό στην Ελασσόνα.

Εκατοντάδες Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν από κοντά Τζάγκουαρ, Μάσταγκ ,Μερσεντές , Ford, Triumphμε το τιμόνι δεξιά στα πρότυπα του Άγγλου κατασκευαστή της αλλά και θρυλικά 2CV και τους περίφημους «σκαραβαίους», καθώς και οχήματα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, τζιπ που όργωσαν την Κορέα και τόσα άλλα, σε μια μοναδική έκθεση αυτοκινήτων-αντίκα που στήθηκε στην πλατεία της πόλης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΛάτρεις μιας άλλης εποχής οι οδηγοί τους, συλλέκτες οι περισσότεροι, τα φρόντιζαν μέχρι τελευταία ώρα δίνοντας με καμάρι πληροφορίες για τα  αυτοκίνητα-έργα τέχνης  που μετέχουν στο περίφημο ράλι.
Ο διεθνών προδιαγραφών αγώνας διοργανώνεται από το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας και έχει καθιερωθεί ως θεσμός στη χώρα μας, με OLYMPUS DIGITAL CAMERAτεράστια προβολή και στο εξωτερικό.
Ειρήνη Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !