25 Σεπτεμβρίου 2014

Διακλαδική αστυνομική επιχείρηση σε Ωραιόκαστρο και Λαγκαδά

Διακλαδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες (24-09-2014), στις περιοχές του Ωραιοκάστρου και Λαγκάδα, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στη συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας και προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε..

Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη – τροχαία και ασφάλεια), περιέλαβε ελέγχους για τον εντοπισμό-σύλληψη διωκομένων ατόμων, την αναζήτηση και ανεύρεση κλαπέντων οχημάτων-δικύκλων, την παράνομη οπλοκατοχή-οπλοφορία, την παράνομη διαμονή αλλοδαπών στη χώρα, την επαιτεία και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.
Πιο αναλυτικά:
·         Ελέγχθησαν (69) άτομα, καθώς και (91) οχήματα
·         Προσήχθησαν (2) άτομα και
·         Βεβαιώθηκαν (7) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθησαν (4) άτομα για διάφορα αδικήματα. Συγκεκριμένα :
  • (3) ημεδαποί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και  
  • (1) ημεδαπή για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
Κατασχέθηκαν :
  • (14) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη.  
Τονίζεται ότι αυτές οι αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων, με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !