25 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Δήμο Ελασσόνας οι κατασκηνώσεις Κοκκινοπηλού

Υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και στον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Βασίλη Σακελλαρίου το πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής, με το οποίο παραχωρούνται και επίσημα οι κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού στον δήμο Ελασσόνας, υλοποιώντας με τον τρόπο αυτό την σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.


Αμέσως μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα χρόνιο αίτημα του δήμου Ελασσόνας σήμερα επιτέλους ικανοποιείται. Με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής, ο δήμος Ελασσόνας αποκτά τη χρήση των κατασκηνώσεων στον Κοκκινοπηλό για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται με τον πλέον θετικό μια σημαντική για τον Δήμο Ελασσόνας υπόθεση, για την οποία κινητοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια αρκετοί παράγοντες, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.

Η νέα δημοτική αρχή πρόκειται να προχωρήσει σε ανοιχτή διαβούλευση και συνεννόηση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, στους οποίους και θα εκθέσει τα σχέδια της, με στόχο την ανάπτυξη όλης της περιοχής, χρησιμοποιώντας την έκταση των κατασκηνώσεων».  

Παρών κατά τη διάρκεια της υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ήταν και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοκκινοπηλού Αθηνών κ. Βασίλης Γκόλτσιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !