25 Σεπτεμβρίου 2014

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης

Από 1 έως 15 Οκτωβρίου 2014 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για το πρώτο εξάμηνο του 2015.
            Η κατάθεση των αιτήσεων και η προσκόμιση των απαραίτητων  δικαιολογητικών θα γίνεται
από Δευτέρα έως Παρασκευή στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 στον 4ο όροφο, από τις 9:00 έως τις 12:00. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μόνο οι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης.
            To Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Κοινωνικό Παντοπωλείο” που ίδρυσε η Μαρινόπουλος Α.Ε. και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124, παρέχοντας δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα και είδη οικιακού εξοπλισμού σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.
            Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

·         Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
·         Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (εφόσον υπάρχει και της/του συζύγου και των άλλων μελών της οικογένειας)
·         Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας του 2014 και Ε1 του 2014 (σε περίπτωση φιλοξενίας από τους γονείς κατατίθεται και το εκκαθαριστικό των γονέων)
·         Φωτοτυπία απόδειξης ΔΕΗ, ΕΥΑΘ ή ΟΤΕ κ.λ.π. στο όνομα του δικαιούχου ή μισθωτήριο συμβόλαιο σε περίπτωση που δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο όνομα των ενδιαφερομένων
·         Φωτοτυπία ιατρικής γνωμάτευσης (εάν υπάρχει)
·         Βεβαίωση φοίτησης σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι φοιτητές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !