14 Νοεμβρίου 2011

Road & Safety Show 2011 σε Βέροια – Έδεσσα – Γιαννιτσά

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας θα «ξεδιπλωθεί» από 18 έως και 20 Νοεμβρίουστη Βέροια, την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των  δημοφιλών περιοδικώνAutoΤρίτη ,MotoΤρίτηκαι  του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»,  σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας, Έδεσσας και Πέλλας.

Κατά το τριήμερο αυτό το πολυμελές επιτελείο των περιοδικών και του Ινστιτούτου θα κινηθεί με μία πλειάδα νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς στα όρια των Δήμων (δημιουργώντας οδηγικά άρθρα και ξεχωριστές φωτογραφήσειςγια τεύχη που θα ακολουθήσουν) ενώ παράλληλα έχουν προγραμματίσει –σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές- μία σειρά ενεργειών ενημέρωσης με στόχο την προαγωγή της οδικής ασφάλειας

Διάλεξη-Ομιλία-Συζήτησημε το κοινό (ανά περιοχή)

Διανομή ενημερωτικού υλικού(με συμβουλές για σωστή οδική συμπεριφορά)

Διαδραστικότητα (Εξομοιωτής οδήγησης)

Κεντρική Μακεδονία Road & Safety Show 2011 σε Βέροια – Έδεσσα – Γιαννιτσά

Η δημοσιογραφική ομάδα των περιοδικών θα ενημερώνει από «πρώτο χέρι» για την ενεργητική ασφάλεια, την οικονομική οδήγηση, τις σύγχρονες ηλεκτρονικές  τεχνολογίες οι οποίες στοχεύουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και τις πιο πρόσφατες «καθαρές» τεχνολογίες οχημάτων οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Δίπλα σε όλα αυτά θα υπάρχει ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑστη διάθεση του κοινού ο υπερσύγχρονος εξομοιωτής οδήγησης του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς»,τον οποίο θα μπορεί να  «οδηγήσει» ο καθένας προσομειώνοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας !!! Ο ολοκαίνουργιος αυτός εξομοιωτής αποτελεί ένα από τα πολλά σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης που απέκτησε πρόσφατα το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» στα πλαίσια του Διεθνούς προγράμματοςAVENUE, με στόχο την μείωση των παιδικών τροχαίων ατυχημάτων.Οι Μαθητές Λυκείου συμμετέχουν και φωτογραφίζονται για τοautoΤρίτη !

Στόχευση της προσπάθειας αυτής, η οποία εντάσσεται και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τηςAutotritiAE, είναι να  ενημερωθούν, πρωτίστως, οι μαθητές των τελευταίων  τάξεων  των λυκείων, οι αυριανοί οδηγοί της χώρας. Για τον λόγο αυτό ζητάμε από τους λυκειάρχες των πόλεων να παροτρύνουν τους μαθητές να παρευρεθούν μαζικά στις εκδηλώσεις αυτές (δημιουργώντας και την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ τους και βλέποντας την ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ στο μεγάλο αφιέρωμα που θα ακολουθήσει τόσο στα έντυπα όσο και στα ηλεκτρονικά μέσα του ομίλου της Autotriti AE) .

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ημέρου της οδικής ασφάλειας:

 Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Συνεντεύξεις τύπου:

Βέροια 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο

Γιαννιτσά 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο

Έδεσσα  8 το βράδυ στο Δημαρχείο

 Παρασκευή 18 Νοεμβρίου Bέροια

Κεντρική Μακεδονία Road & Safety Show 2011 σε Βέροια – Έδεσσα – Γιαννιτσά


Εκκίνηση του καραβανιού των οχημάτων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εκδήλωση στη Βέροια - Πλατεία Ωρολογίου - από 17:00 έως 20:00. Θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες.
Παρουσία της εθελοντικής ομάδας «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης» τμήμα Ημαθίας, θα παρουσιάσουν ενότητες με θέματα όπως το  φαρμακείο αυτοκινήτου, ασφάλιση περιοχής σε τροχαίο ατύχημα, πρώτες βοήθειες κ.α.

 Σάββατο 19 Νοεμβρίου Έδεσσα

Εκδήλωση στην Έδεσσα από 11:00 το πρωί  έως 15:00 στην πλατεία Στουγιαννάκη, η οποία θα περιλαμβάνει  ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες. 

Παράλληλα, η τοπική λέσχη μοτοσικλέτας θα  ετοιμάσει  σκηνικό τρακαρίσματος αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα. Οι εμπλεκόμενοι τραυματίες, ηθοποιοί του τοπικού θεάτρου της πόλης, θα είναι μακιγιαρισμένοι. Στη συνέχεια με καπνογόνα, με ηχητικά από τρακάρισμα και σειρήνες άμεσης βοήθειας, θα πραγματοποιηθεί απεγκλωβισμός.

 Κυριακή 20 Νοεμβρίου  Γιαννιτσά

Εκδήλωση στα Γιαννιτσά από τις 11 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία ΕΠΟΝ.» η οποία θα περιλαμβάνει  ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες. 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  απεγκλωβισμός.

Ελπίζουμε να σας ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !