14 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς νερό αύριο σε Τριανδρία και ΚαλαμαριάΧωρίς νερό θα μείνουν αύριο, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, περιοχές της Τριανδρίας και της Καλαμαριάς, λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ στο δίκτυο υδροδότησης. Έτσι, θα διακοπεί η υδροδότηση, από τις 08:00 έως τις 12:00, για να πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής στο δίκτυο ύδρευσης, λόγω διαρροής σε αγωγό Φ50, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με Ελευθερίας στην Τριανδρία, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Βενιζέλου - Ελευθερίας - Μεσολογγίου - Δαγκλή, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Την ίδια μέρα(Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011), από τις 08:00 έως τις 16:00, θα γίνουν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης λόγω σύνδεσης νέου αγωγού στην οδό Πασαλίδη στην Καλαμαριά. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Πασαλίδη, Πόντου, Μεταμορφώσεως, Ν. Πλαστήρα, Μιαούλη, Κωνσταντινουπόλεως, Ταξιαρχών και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, καθώς και στην περιοχή “Αριστοτέλης” του Δήμου Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !