14 Νοεμβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – ΟΦΗ 77 - 75 .Σπουδαία νίκη με θέαμα και ανατροπή





Μεταμορφωμένος ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε τη νίκη με 77-75 επί του ΟΦΗ προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους του.

Η αλλαγή προπονητή ήταν αυτό που έλειπε από τους παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που απέκτησαν πλέον χημεία και έβγαλαν από μέσα τους δύναμη, πάθος, αγωνιστική διάθεση και με ψυχή έβγαλαν στο παρκέ όλες τις δυνατότητές τους.

Ο Δ. Γαλάνης μέσα στην μία εβδομάδα παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας έδωσε το δικό του στυλ παιχνιδιού και με πρώτο μέλημα την άμυνα και δεύτερο την οργανωμένη επίθεση κτύπησε τον ΟΦΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε το ροζ φύλλο της συνάντησης.

Ο ΟΦΗ μια πολύ σπουδαία ομάδα με πλήρη και βαρύ ρόστερ είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της φετινής σαιζόν και μέχρι το Σάββατο μετρούσε 4 νίκες και 2 ήττες ήταν 3ος στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι μπήκαν στο παιχνίδι για να το παλέψουν και να το πάρουν.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε εξαιρετική ευστοχία στα τρίποντα ήταν μπροστά στο σκορ και έκανε το 42-37.

Στα μισά του 3ου δεκαλέπτου η Κρητική ομάδα άνοιξε τη διαφορά του σκορ υπέρ της στους 15 πόντους (39-54).

Στο σημείο αυτό ο Πιερικός Αρχέλαος έπαιξε δυνατά στην άμυνα και με αντεπιθέσεις διαρκείας προσπάθησε και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.

Στο υπόλοιπο 15λεπτο με μοχλό πίεσης τον Δαμαλή σ’ όλο το γήπεδο ο Πιερικός Αρχέλαος πίεσε στην μπάλα και με συμπαραστάτες τους Πανάρα και Μαλτέσιο παίζοντας άμυνα για σεμινάριο πάνω στον ψηλό του ΟΦΗ Κατάκιο πέτυχε 41 πόντους.

Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη ο Πιερικός Αρχέλαος ισοφάρισε σε 68-68 και στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε στον πόντο – πόντο και δεν ενδείκνυνταν για καρδιακούς αφού είχε πολύ ένταση και αγωνία.

Κορυφαίοι του αγώνα ο Μπεχλιβάνης με 25 πόντους (5 τρίποντα, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο), ο Μαλτέσιος 18 πόντους, ο Ιωακειμίδης 18 πόντους (2 ασίστ , 7 ριμπάουντ και 2 τάπες), και Δαμαλή , Πανάρα στην άμυνα εξουδετέρωσαν τα ατού του ΟΦΗ. Απαγοήτευσε για άλλη μια φορά ο Δ. Μαρμαρινός που μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Οι φίλαθλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό θέαμα και αγκάλιασαν και πάλι την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου σε μια εμφάνιση που συνδυάστηκε με τη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !