2 Οκτωβρίου 2014

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !

Ο Εμφύλιος πόλεμος παραμένει στην Λιβύη, παρά την πτώση του καθεστώτος του Καντάφι, και την πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, η χώρα βρίσκεται πλέον σε πλήρη κατάρρευση, έχοντας τους τελευταίους μήνες, παραδοθεί στις φλόγες ενός αιματηρού πολέμου, ανάμεσα σε πολέμαρχους, οι οποίοι αλληλοεξοντώνονται , και την αλ κάιντα μαζί με τους τζιχαντιστες να ελέγχουν διάφορες πόλεις και χωριά της Λιβύης.

Η Λιβύη που ήταν μια από τις πιο σταθερές χώρες της Αφρικής, μετά την εξέγερση του λιβυκού λαου,και την πτώση Καντάφι, οπου οφείλεται στους βομβαρδισμούς τον Γάλλων,Άγγλων,Αμερικανών, έχει φέρει τα τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε η δυτική συμμαχία. και τώρα τρέχουν,να εκκενώνουν την μία μετά την άλλη πρεσβείες τους, Σύμφωνα με πληροφορίες,στα χέρια τον τζιχαντιστών ,και της Αλ κάιντα ,έχουν πέσει φορητοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι , όπου υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 5.000, και τώρα βρίσκονται στην στην κατοχή τους, από της λεηλατημένες στρατιωτικές αποθήκες του λιβυκού στρατού.

Το πιο επικίνδυνο από όλα αυτά, είναι ότι στα χέρια τους έχουν πέσει και κάποια πολεμικά αεροδρόμια,με εκατοντάδες παλιά μαχητικά αεροσκάφοι Ρωσικής προέλευσης. Από την έναρξη του εμφυλίου πόλεμου στην Λιβύη,κατά του καθεστώτος Καντάφι, είναι γνωστό ότι στους αντάρτες είχαν προσχωρήσει πιλότοι της Λιβυκής πολεμικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με επείγων έκθεση της CIA υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι από αυτούς τους πιλότους έχουν προσχωρήσει στους φανατικούς αντάρτες τζιχαντιστες. Η έκθεση της CIA αναφέρει ότι περίπου 14 πολιτικά αεροπλάνα, έχουν μυστηριωδώς χαθεί από το αεροδρόμιο της Τρίπολης, και φέρνει σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού την Αμερικάνικη βάση στην Σούδα στην Κρήτη. Η CIA υποπτεύεται οτι η τζιχαντιστες, θα χτυπήσουν με αποστολή ,αεροπορικής επίθεσης καμικάζι αυτοκτονίας, την βάση στην Σούδα.

Το ατού τον τζιχαντιστών για να πετύχουν αυτήν την αποστολή είναι, η κοντινή γεωγραφική απόσταση της Λιβύης με την Κρήτη, και ότι διαθέτουν έτοιμους εκπαιδευόμενους πιλότους. Το σχέδιο τον τζιχαντιστών για αυτήν την αποστολή αυτοκτονίας είναι, τα μαχητικά τους να πετάξουν προς την Κρήτη με κλειστά ραντάρ και σιγή ασυρμάτου,σε σχεδόν ανύπαρκτο ύψος λίγων μέτρων πάνω από την θάλασσα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτά από τα ραντάρ! Η φόβοι των ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλοι που έχει ζητήσει, και πέτυχε την συνδρομή της αιγυπτιακής πολεμικής αεροπορίας, στο να βομβαρδίσει αυτά τα πολεμικά αεροδρόμια που κατέχουν η τζιχαντιστες.

Πράγματι η Αίγυπτος βομβαρδίζει αεροδρόμια και στρατόπεδα τζιχαντιστών μέσα στο έδαφος της Λιβύης, αλλά ο ύπουλος και αθόρυβος εχθρός ,λέγεται και είναι φορητοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι, γιατί μπορούν να περάσουν στην Ευρώπη σχετικά εύκολα,από ψαροκάικα,υποτιθέμενα τουριστικά γιοτ,ακόμα και από τζιχαντιστες με καμουφλάζ λαθρομεταναστών.

Αλίμονο αν δεν φυλάξουμε τα σύνορά μας καλά! Σκεφτείτε μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση να γίνει σε ελληνικό αεροδρόμιο, σε κάποιο τουριστικό νησί μας, και με φορητό αντιαεροπορικο πύραυλο να καταρρίψουν τουριστικό πολιτικό αεροσκάφος, η ταφόπλακα για τον τουρισμό στην Ελλάδα θα είναι αυτό, Άλλη μια χώρα που κινδυνεύει για τον ίδιο λόγο είναι η Ιταλία, μιας και έχει τεράστια κύματα από λαθρομεταναστες από την Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !