7 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ -Σκοτώθηκαν 3 Στρατιώτες στον Βόλο

Ασύλληπτη τραγωδία στις ένοπλες δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια άσκησης με βαρέα όπλα στον Βόλο ανατινάχθηκε σωλήνας όλμου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Επαγγελματίας Οπλίτες (υπαξιωματικοί) και ένας οπλίτης θητείας. Οι δύο στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους είναι ο Γεώργιος Ορφανίδης, ΕΠΟΠ Λοχίας, 33 ετών και ο Αναστάσιος Μεζάλας, ΕΠΟΠ Λοχίας, 34 ετών. Μόλις 19 ετών ήταν ο άτυχος δεκανέας Φώτιος Ανδρικόπουλος, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του.



Εκτός από τους τρεις νεκρούς έχει τραυματιστεί βαρύτατα ένας υπολοχαγός ηλικίας 30 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΣ, ο υπολοχαγός χειρουργήθηκε και είναι ενθαρρυντικό ότι -όπως είπαν οι γιατροί- δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό του όργανο.

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια άσκησης ενός μηχανοκίνητου λόχου στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας. Κατά πληροφορίες πριν τη μοιραία βολή που έκοψε το νήμα της ζωής των δύο Επαγγελματιών Οπλιτών και του οπλίτη θητείας είχαν προηγηθεί κι άλλες βολές.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !