7 Οκτωβρίου 2014

Εύκολα 3-1 τον ΠΙΕΡΙΚΟ η ΑΕΚ



Η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Football League αφού στην πρόβα τζανεράλε ενόψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Οι παίκτες του Δέλλα με πρωταγωνιστή τον Ντούνη επικράτησαν 3-1 του Πιερικού σε φιλικό ματς.
Η ΑΕΚ ήταν άκρως αποτελεσματική απέναντι στον Πιερικό και «καθάρισε» στο πρώτο εικοσάλεπτο το ματς. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πλατέλλας σκόραρε εύκολα μετά από εξαιρετική κίνηση του Μπαρμπόσα.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε ως δεκάρι και ήταν πολύ απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα. Στο 14′ οι παίκτες της Ένωσης έκαναν ό,τι ήθελαν στην αντίπαλη άμυνα και ο Μπακάκης πάσαρε στον Ντούνη για το 2-0.

Ο Πιερικός ισορρόπησε το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και κατάφερε να ανακόψει τον εντυπωσιακό ρυθμό της ΑΕΚ στην αρχή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι στο 52′ ξαναμπήκαν στο ματς αφού ο Γιαννούλης με ωραίο πλασέ μετουσίωσε την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ ανέβασε και πάλι το ρυθμό της, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Ρόβα, Ζόριτς και Βλαχομήτρο. Τελικά στο 82′ ο Ντούνης σημείωσε και δεύτερο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Την Κυριακή η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιγιάλειο στο πρώτο της ματς στη Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !