7 Οκτωβρίου 2014

Ένα Μεγάλο ΕΥΓΕ στο Νοσοκομείο Βέροιας

Τη βραδιά του τραγικού τροχαίου, βρέθηκα για πολλές ώρες στο Νοσοκομείο της Βέροιας, για άλλη αιτία, για ασθενή συγγενή μου.
Δημόσια καταθέτω τη συναρπαστική προσφορά φροντίδας στο συνάνθρωπο, ιατρών νοσηλευτών διοικητικών, που με αυταπάρνηση κράτησαν σε υψηλότατα επίπεδα την αποστολή τους, μάλιστα πολύ
πέραν αυτής. Δεκάδες περιστατικά, καταιγισμός αναγκών από απλή πληροφόρηση στους οικείους μέχρι βαριές διακομιδές, δημοσιογράφοι αστυνομικοί εν χορώ καθηκόντων, άγχος, αιφνιδιασμός, ευθύνη. Κι όμως: όλα λειτούργησαν καταπληκτικά!
Οι δημόσιοι χώροι υγείας είναι πρώτιστα για τους φτωχούς, τους αβοήθητους, τους απλούς που τους κυνηγά η μοίρα, που σε κοιτούν κατάματα γυρεύοντας ελπίδα. Και βρήκαν.
Συμπτωματικά, την επόμενη ημέρα βρέθηκε μπρός μου για μερικά δευτερόλεπτα ο πρωθυπουργός, και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή να εξάρω τα ανθρώπων έργα, τα αληθινά και υπέροχα, όσων έζησα όχι ως βουλευτής αλλά ως ανώνυμος συνοδός. Το όφειλα. Πρόκειται για παράδειγμα ζωής, εύγε Νοσοκομείο Βεροίας, μας δείξατε πως στα δύσκολα μπορούμε συντονισμένα να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, ανίκητοι, αισιόδοξοι.


6-10-2014 Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !