12 Οκτωβρίου 2014

Πολύ λίγος ο Πιερικός απέναντι σε έναν κακό Ηρακλή.... έχασε 0-1

Με γκολ του Περόνε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Πιερικού στην πρεμιέρα της Football League του Βορρά.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Football
League ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας του Πιερικού και έκανε το πρώτο από τα αρκετά βήματα που θα χρειαστούν για να έρθει η άνοδος.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 10’ όταν ο Περόνε από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 26’ ο Ζιάμπαρης τραυματίστηκε σοβαρά με όλο το κεφάλι του να γεμίζει αίματα. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ωστόσο, μετά από τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο γκολ της νίκης. Στο 52’ ο Περόνε πρόλαβε την έξοδο του Παπατολίκα ύστερα από κόρνερ του Πουρτουλίδη και πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.
Ο Περόνε ήταν αυτός που απειλούσε την άμυνα του Πιερικού και έχασε νέα ευκαιρία στο 61’ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 77’ ο Πιερικός ζητάει πέναλτι σε χέρι του Στάμου μετά από σουτ του Μανίκα, χωρίς όμως αυτό να καταλογιστεί.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:  Παπατολίκας, Νικολίτσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Σταμάτης (36’ Μανίκας), Μυστακίδης, Μάρκοβιτς (58′ Αλεξίου)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε (86’ Τόσκας), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (76′ Κάσσος), Κυριακίδης (53′ Αγγελούδης), Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !