12 Οκτωβρίου 2014

Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της, προγραμμάτισε και εκτέλεσε άσκηση ετοιμότητας χθες 10-10-2014 και περί ώρα 09:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού της “Vetlans”.
Το σενάριο προέβλεπε επέμβαση σε πυρκαγιά στον χώρο της βιβλιοθήκης. Στην άσκηση έλαβε μέρος όλη η Δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας με τρία (3) οχήματα, ο Δήμος Νάουσας με ένα (1) υδροφόρο όχημα, περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τεχνικό συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. καθώς και η ομάδα πυρασφάλειας του Πολυχώρου του Δήμου Νάουσας.

Κατόπιν στον χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας έγινε άσκηση για τροχαία ατυχήματα με κοπή αυτοκινήτου με εγκλωβισμένο άτομο, στην οποία συμμετείχε όλη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας.
Σκοπός των ασκήσεων της Υπηρεσίας μας, είναι η ασφάλεια και διάσωση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, με την συνδρομή του Δήμου Νάουσας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.. Αποτέλεσμα ήταν οι ασκήσεις να περατωθούν με απόλυτη επιτυχία και να εξαχθούν θετικά αποτελέσματα.
 
Ο Διοικητής
Νικόλαος Ζ. Παλαμούτης
Αντιπύραρχος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !