29 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Γιάννη Αμανατίδη στην Αθωνιάδα

Επίσκεψη στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία, με αφορμή τον αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους,  πραγματοποίησε το
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και Υπεύθυνος της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, Γιάννης Αμανατίδης.

Με το πέρας της τελετής του αγιασμού ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της σχολής και ενημέρωση από τον  Πρωτεπιστάτη, τους Εφόρους, τους  Διευθυντές της Σχολής και του Οικοτροφείου και τους εκπαιδευτικούς για τα χρονίζοντα κτηριακά προβλήματα του εκπαιδευτηρίου, την έλλειψη διδακτικού προσωπικού καθώς και για την ανάγκη διασύνδεσης των εκπαιδευτικών προοπτικών των αποφοίτων με το Αγιώνυμο Όρος.
Ο Γ. Αμανατίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη  βελτίωσης των  συνθηκών φοίτησης και διαβίωσης των μαθητών της Αθωνιάδας και των εκπαιδευτικών αλλά και της ύπαρξης συνεχούς διαλόγου και συνεργασίας, που είναι απαραίτητες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το ιδιαιτέρως δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελεί.
Τον βουλευτή συνόδευαν ο Ευστάθιος Λιανός-Λιάντης, επιστημονικός σύμβουλος για τα Θρησκεύματα και ο Φώτης Κοντός, εκπαιδευτικός.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Πρωτάτο, όπου έγιναν δεκτοί από τον Πρωτεπιστάτη, Γέροντα Συμεών Διονυσιάτη και άλλα μέλη της διοίκησης της Ι. Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !