29 Σεπτεμβρίου 2014

Τίμησαν Τον βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμο

Τιμή και αναγνώριση της συνεισφοράς και στήριξης από τον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, αποτέλεσε η σεμνή εκδήλωση που οργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αστική Σχολή, ο Σύνδεσμος Πολιτιστικής Συνεργασίας και Φιλίας με  τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία» και το Ελληνορωσσικό Κέντρο Πολιτισμού Κατερίνης.

Τον κ. Κουκοδήμο υποδέχθηκαν ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Πετρίσκα Αλεξάντερ, η πρόεδρος του Ελληνορωσσικού Κέντρου Κατερίνης κ. Παυλίδου και μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης και  εντεταλμένη Σύμβουλος του δήμου Κατερίνης κ. Ροδή Ελευθεριάδου, τον οποίο και ευχαρίστησαν για την έμπρακτη υποστήριξή του απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά δώρα.
Ο ίδιος συνεχάρη για ακόμη μια φορά τα μέλη του Συνδέσμου και του Ελληνορωσσικού Κέντρου  για τη συμβολή τους στην ενδυνάμωση της πολιτιστικής και όχι μόνο συνεργασίας μεταξύ των δυο λαών και ξεναγήθηκε στην έκθεση που διοργανώνεται αυτή την περίοδο στην Αστική Σχολή, με έργα Ρώσων και Ελλήνων Δημιουργών.
Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την 4η έκθεση Ρώσων Ζωγράφων στη Βόρειο Ελλάδα, η οποία φέρει τον τίτλο «Στο σταυροδρόμι των λαών και των πολιτισμών».
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από: τον Σύνδεσμο Πολιτιστικής Συνεργασίας και Φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία», το Μοναστήρι του Αγίου Δανιήλ Μόσχας και το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού Κατερίνης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Ρωσικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη.
Η έκθεση ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !