3 Δεκεμβρίου 2013

Δημοτικός Ανταποκριτής στο Δήμο Ελασσόνας

Αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο του «Προγράμματος Καλλικράτης» ο Δήμος Ελασσόνας στον εγκριθέντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, έχει προβλέψει την σύσταση και λειτουργία «Αυτοτελούς Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας» για την παροχή βοήθειας κατ’ οίκον στους πολίτες που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις Δημοτικές Υπηρεσίες και στα αρμόδια Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).


Στο συγκεκριμένο Γραφείο έχει τοποθετηθεί «Δημοτικός Ανταποκριτής», για την παροχή κατ’ οίκον εξυπηρέτησης των δημοτών που δεν μπορούν να προσέλθουν στις Δημοτικές Υπηρεσίες (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ, κ.λ.π.)

Ο σκοπός και ο ρόλος του «Δημοτικού Ανταποκριτή» δεν περιορίζεται στη διαβίβαση εγγράφων, αλλά περιλαμβάνει την ενεργό βοήθεια προς όσους το έχουν ανάγκη για την σύνταξη αιτήσεων και εγγράφων προς τον Δήμο και την παροχή συμβουλών για τις αναγκαίες ενέργειες προς επίλυση του ζητήματος που αντιμετωπίζουν.

Με την αριθμ. 1827/2013 απόφαση του Δημάρχου, Δημοτικός Ανταποκριτής έχει οριστεί ο υπάλληλος κ. Καρατάσιος Δημήτριος ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (τηλ.  2493350201) στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες που έχουν ανάγκη, για να εξυπηρετηθούν.

Ο Δήμος Ελασσόνας μεριμνώντας για την εφαρμογή αποκεντρωτικών θεσμών, προωθεί ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα δημοτικής διακυβέρνησης που προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά.

Πάντοτε κοντά στον δημότη, στόχος της δημοτικής αρχής παραμένει η άμεση και αποτελεσματική του εξυπηρέτηση με σύγχρονες διαδραστικές υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !