3 Δεκεμβρίου 2013

Η Κατερίνη έχει το δικό της Συγκρότημα ! Animus Band......

Animus Band

Να πω την αλήθεια δεν τα γνώριζα τα παιδιά. Η Απουσία μου τα τελευταία χρόνια από την πόλη με δικαιολογεί λίγο.....

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συγκρότημα, με παιδιά από τον τόπο μας.....την Πιερία. Υπέροχα ακούσματα, τρομερό δέσιμο και φανταστική μουσική.


Ας μάθουμε όμως μερικά πράγματα για το ποιοι είναι οι Animus Band....




Έχουν συμμετάσχει σε πολλές μουσικές διοργανώσεις όπως στο Band Project του Ant1, στο φεστιβάλ Κερκίνης " Παρ' 'Οχθην" στις Σέρρες και στο AXD Band Contest στην Αλεξανδρούπολη,νίκησε στο διαγωνισμό του Rock The Wall στο ελληνικο ροκ είδος. Έχουν επίσης εμφανιστεί σε πολλά τοπικά μαγαζιά της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης όπως το White Horse, Aqua Nova, Art Caffe, Αρούκου Fun House, Reina Club, Amola Tin Caluba, Spitaki, 2310 Live Stage και το Eightball Θεσσαλονίκης. Τέλος έχουν ανοίξει συναυλίες των Magic De Spell, Όθωνα Μεταξά και Μαρίνο Βουρδαμή και του Ορφέα Περίδη καθώς έχουν συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και μουσικά φεστιβάλ.

Περιγραφή
Οι Animus δημιουργήθηκαν αρχές Οκτωβρίου του 2010 στην Κατερίνη με τον Γιώργο Συρανίδη στην ακουστική κιθάρα και φωνή, τον Δημήτρη Πίτλιακα στην ηλεκτρική κιθάρα και στα φωνητικά, τον Roberto Eskompar επίσης στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Θανάση Κωστόπουλο στα τύμπανα, και τον Ηλία Παπαχρίστο και έπειτα μπήκε η Ελένη Καραγιαννίδου στο μπάσο. Το συγκρότημα πάνω από όλα είναι μια παρέα, τα άτομα της οποίας είχαν την ιδέα να ενώσουν την αγάπη τους για την μουσική και το ελληνικό ροκ.







Βρείτε μας εδώ:

Bandcamp: http://animusband.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/stream
Jumping Fish: http://www.jumpingfish.gr/Animus_The_Band
Rock The Wall: http://wall.pouthapioume.gr/myband.aspx?i=240
Twitter: http://twitter.com/Animus_the_band
MySpace: http://myspace.com/animus_band
Tumblr: http://animusband.tumblr.com/



Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !