3 Δεκεμβρίου 2013

Η Μαγική Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Βέροιας

O Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για το Παιδί, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του«Μαγική Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Βέροιας», που θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 5
Δεκεμβρίου 2013, σας καλεί όλους στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11:00 έως τις 15:00 ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για το Παιδί πρόκειται να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με μικρά και φθηνά στολίδια αλλά και κάρτες, πάνω στις οποίες τα παιδιά θα γράφουν την ευχή τους και στη συνέχεια θα την κρεμάνε στο δέντρο. Το δέντρο θα στηθεί στην είσοδο της πεζοδρομημένης αγοράς στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ιπποκράτους.
Επιπλέον, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 θα συνεχιστεί από τις 17:00 έως τις 18:30 ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί, ο Εμπορικός Σύλλογος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της «Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς».
Η παρουσία των μαθητών αλλά και γενικά όλων των πολιτών, οι οποίοι θέλουν και μπορούν να στηρίξουν το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν. Ο στολισμός θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Φέρτε τα παιδιά σας για να χαρούν μαζί μας. Ελάτε να νιώσετε την μαγεία των γιορτών στην αγορά της Βέροιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !